Er du lei av å ha lite energi? Sliter du med hjernetåke, og konsentrasjonsproblemer? Har du liten kunnskap om Hashimoto og lavt stoffskifte?

 

Hvordan ville det være for deg hvis du kunne øke din kunnskap slik at du fikk mer energi, helsen tilbake og kunne leve det livet du ønsker deg?

 

LEV GODT MED HASHIMOTO - et modulbasert onlinekurs for deg som ønsker å få det bedre

Fordelene med å ta dette kurset

 • Du får en større forståelse for Hashimoto og hvordan du selv kan påvirke sykdommen for å få det bedre
 • Du lærer de viktigste livsstilstiltakene som vil gi deg energien tilbake
 • Å gjøre endringer alene kan være vanskelig, her vil du være sammen med andre i samme situasjon og du får oppfølgning underveis

Praktiske detaljer

 • Onlinekurs med 8 moduler, oppstart mandag 19. oktober 2020
 • Du har tilgang til videoer i kursportalen i ett år.
 • Du får tilgang til modul 1 ved påmelding.  Resten av modulene kommer annen hver fredag, etter kursoppstart
 • Livesendinger med gruppecoaching hver torsdag fra kl 18.00 - 19.00
  Første gruppecoaching blir 22. oktober
 • Tilgang til lukket facebook-gruppe hvor du kan stille oss spørsmål og dele dine erfaringer med andre

Nina og Helén

 

Vi lever selv med kronisk sykdom og har kjent på kroppen hvordan det er å ha null energi. Vi vet hvordan det føles når mat ikke oppleves som kos lenger. Vi har kjent på smerter og ubehag i kroppen, uten å kunne lokalisere hvor de kom fra.

 

Helén fikk påvist Hashimoto i 2003 og Nina fikk diabetes type 1 i 2013.

Vi har lett etter svar, prøvd og feilet og prøvd igjen. Nå har vi endelig funnet noe som fungerer for oss begge. Og ikke minst, vi har funnet ut hvorfor de valgene vi har tatt gir gode resultater. Vi føler oss friske og kan nå gjøre akkurat det vi har lyst til!

 

Våre kursdeltakere sier det samme. Det er fullt mulig å få energien og livet tilbake!

 

Nå vil vi dele denne kunnskapen med deg slik at du lettere kan oppnå det livet du drømmer om. Det er mye medisin i å spise godt, sove nok og stresse mindre. Vi gleder oss til å vise deg hvordan!

 • MODUL 1

  FINN DINE OPTIMALE STOFFSKIFTEPRØVER

  Du lærer å forstå hva Hashimoto er og hvordan den påvirker deg slik at du lettere kan ta riktige helsevalg. Du lærer å tolke egne prøvesvar slik at du kan gjenkjenne symptomer på over- og under- medisinering. Du vil få nok kunnskap om egen sykdom slik at du får et godt samarbeid med fastlegen din.

 • MODUL 2

  DETOXPLAN SOM STØTTER LEVEREN OG RENSER KROPPEN

  Ved Hashimoto og stoffskiftesykdom avgifter leveren dårlig fordi den har nedsatt energi. Det er derfor viktig å støtte leveren på en skånsom og riktig måte slik at du blir kvitt symptomer som hevelser, hodepine, slitenhet osv.
  Du får en 14 dagers detoxplan med smakfulle oppskrifter slik at det blir enkelt å gjennomføre. Lær hvordan du kan redusere miljøgifter i hjemmet ditt slik at skjoldkjertelen blir mindre utsatt.

 • MODUL 3

  FÅ EN FORDØYELSE SOM SPILLER PÅ LAG MED DEG

  Lær hvilke tiltak du må gjøre for å få en god fordøyelse slik at næringsopptaket og immunforsvaret styrkes. Lekk tarm kan være en viktig faktor ved autoimmun sykdom, derfor vil du lære hvordan du kan reparere og styrke tarmen slik at energien kommer tilbake

 • MODUL 4

  FINN DITT OPTIMALE KOSTHOLD

  Et ustabilt blodsukker forverrer angrepet på kjertelen din. Lær hvordan du stabiliserer blodsukkeret slik at du oppnår ønsket vekt, og mer overskudd
  Forstå hvordan feil mat kan trigge immunforsvaret og gjøre deg verre.  Lær hvilke matvarer du må holde deg borte fra, og når du kan reintrodusere dem igjen. Du får en dypere forståelse for hvordan mat kan styrke kroppen din og hvordan du kan sette sammen din optimale diett. Du får flere smakfulle oppskrifter.

 • MODUL 5

  SLITNE BINYRETR

  "Binyretretthet" er vanlig ved Hashimoto. I denne modulen vil du forstå hva binyretretthet er og hvordan gjenkjenne det. Slitne binyrer vil gjøre det vanskeligere for deg å bli frisk. Stress, ustabilt blodsukker og næringsmangler kan trette binyrene. Ved å gjøre riktige tiltak kan du få mer energi og føler deg friskere.

 • MODUL 6

  LÆR Å STRESSE MINDRE OG SOVE BEDRE

  Kronisk stress er spesielt skadelig for deg med en autoimmun sykdom. Forstå hvorfor stress og dårlig søvn hemmer alle prosesser i kroppen og forverrer symptomene dine. Lær gode teknikker for å håndtere innvendig stress slik at du får bedre søvn og mer energi i hverdagen

 • MODUL 7

  MILJØGIFTER OG VIRUS KAN TRIGGE HASHIMOTO

  I denne modulen vil du lære mer om andre faktorer som kan forstyrre skjoldkjertelen slik at du har enda større sjanse til å nå dine mål. Her går vi gjennom miljøtriggere som miljøgifter og virus

 • MODUL 8

  OPPSUMMERING AV KURSET OG VEIEN VIDERE

  Vi syr det hele sammen for deg og gir tips om hva skal du gjøre videre for å holde motivasjonen oppe. Hvordan kan du implementere alt det du har lært i hverdagen din slik at du kan fortsette å leve det livet du ønsker deg.

BETALINGSALTERNATIV 1:

3 x månedlige betalinger á kr 2750,-
(totalt kr 8250,-)

BETALINGSALTERNATIV 2:
Betal kr 7700,- samlet
(du sparer kr 550,-)

Hvem er vi

 

Nina Husø og Helén Oulie Fuhr

Vi har begge en 3-årig utdanning innen ernæring via Tunsberg medisinske skole.

Nina har siden 1. november 2016 hatt egen praksis på Lysaker hvor hun har jobbet tett med to leger og andre terapeuter. I sin praksis har hun jobbet med flere pasienter med lavt stoffskifte og Hashimoto

 

Sammen har vi skrevet flere e-bøker og holdt foredrag om kosthold og helse.

 

Vi brenner veldig for det vi gjør og ønsker at så mange som mulig skal få mulighet til å få livet sitt tilbake.
 

Vi vet at hvis du gjør de riktige grepene er det fullt mulig for deg å leve det LIVET DU ØNSKER DEG!
 

Vi gleder oss veldig til å ha deg med på kurs. Husk å registrer deg nå for å sikre deg den gode prisen og bonusene!

Dette sier våre kursdeltakere:

Jeg er svært fornøyd med kurset, dere er så kunnskapsrike! Jeg har gjort store endringer i kostholdet for 2 - 3 år siden, kuttet melk og gluten. Men jeg har fremdeles perioder med verking i kroppen og lav energi. Dere gir meg verktøy til å jobbe med dette.

WENCHE

Spennende og veldig lærerikt kurs som ledes av to utrolig hyggelige og kunnskapsrike damer. De svarer på alt man lurer på, følger opp og forklarer alt på en enkel og lettforståelig måte med fantastisk fine slides. Jeg er veldig glad for at jeg fikk være med for det gav meg mye større innsikt i sykdommen, men også hvordan alt henger sammen i vår utrolige kropp. Dette er en av de beste investeringene man kan gjøre for egen helse. Anbefales på det sterkeste!

SANELA

Dette kurset kan så langt anbefales som en kunnskapsreise for å sikre en bedre hesle med Hashimoto. Ny innsikt i de mange faktorer som kan spille inn og hjelp til selvhjelp for å ta egne grep i hverdagen

ANNIKEN