LEV GODT MED HASHIMOTO

Er du lei av:

 • Å ha lite energi, være konstant sliten og ikke orke å gjøre det du ønsker i hverdagen?

 • Hjernetåke og konsentrasjons-problemer. Glemmer du oftere hva du skal gjøre?

 • Å ikke bli forstått? Ønsker du å vite hva du kan gjøre for å få det bedre?

Hvordan ville det være hvis du kunne øke din kunnskap om Hashimoto og lavt stoffskifte, slik at du fikk mer energi, helsen tilbake og kunne leve det livet du ønsker deg?

 

LEV GODT MED HASHIMOTO - et modulbasert onlinekurs, med oppfølging og support, for deg som er klar for å gjøre tiltak for å føle deg bedre.

 

Oppstart 29. september 2021

 

NB! Påmelding stenger ved midnatt lørdag 2. oktober


DETTE ER HVA DU FÅR:

7

Skreddersydde moduler

Med videoer, arbeidsbøker, oppskrifter, tips og triks. Alt du trenger for en ny start. Oppstart onsdag 29. september 2021. Du får tilgang til modul 1 når du melder deg på. Resten av modulene slippes underveis i kurset. Hver modul inneholder verdifull informasjon for deg med Hashimoto og lavt stoffskifte

INNHOLD

Kursmodulene gir deg den kunnskapen du trenger for å få det bedre

Modul 1

STOFFSKIFTE-HORMONENE

Har du kontroll på prøvesvarene dine og vet du hvor du trives best innenfor referanseverdiene? En god kommunikasjon med legen er viktig for at du skal kunne ta kontroll på egen helse.  Lær hvordan du kan finne dine optimale referanseverdier slik at du selv kan ta kontroll og føle deg tryggere i møte med din lege

 

 

Modul 2

HVORDAN FÅ NOK ENERGI?

Både blodsukker og blodtrykk er viktig for nok energi til cellene dine. Ubalanser vil gi dårligere nattesøvn, forstyrrelser i stoffskifte ditt, opphoping av avfallsstoffer, overvekt, høyt/lavt blodtrykk, med mer. Lær hvordan du kan ta kontroll slik at du får mer energi, bedre søvn og en vekt du trives med. 

 

 

 

 

Modul 3

FORDØYELSE EN FORNØYELSE

Med Hashimoto er sjansen ekstra stor for at du har en dårlig fungerende galle, lite magesyre og en dårlig tarm biota. Alt dette skaper ubehag som oppblåsthet, kvalme og halsbrann. I tillegg kan det føre til at du ikke kommer deg på do, eller at du er der litt vel ofte. Når det går galt i magen får det store ringvirkninger for resten av kroppen. Lær hvordan du kan styrke magen slik at du føler deg vel i både kjole og jeans.

Modul 4

DETOX FOR KROPP OG MILJØ

Visste du at leveren din sørger for 60 % av konverteringen fra T4 til T3? Derfor er det viktig at leveren din ikke er overbelastet. Gjennom en to ukers matplan vil du avlaste leveren din og rense kroppen. Dette kan føre til at hjernetåken letter, energien kommer tilbake og diffuse plager forsvinner. Du får nydelige, enkle oppskrifter, handlelister og masse nyttig kunnskap. Gjør deg klar til en innvendig rens

Modul 5

MATINTOLERANSER OG ALLERGIER

Opplever du at mat du tålte godt tidligere ikke gjør så godt lenger? Når immunforsvaret ikke er i balanse kan proteiner fra mat skape trøbbel i kroppen. Dette kan gi utslag som hjernetåke, nattesvette, ødemer, kløe i huden, tretthet osv. I tillegg kan det øke angrepet på skjoldkjertelen din. Finn hva dine triggere er slik at du blir kvitt plager som kommer fra maten

 

 

 

 

Modul 6

HVA SKAL DU SPISE?

 

Du har sikkert hørt at det er viktig å gi næring til de snille bakteriene, men har noen fortalt deg at det er like viktig å ikke gi næring til de slemme? Ultra prosessert mat er en del av vårt daglige brød, det er også en stor trigger til både overvekt og hjerte-kar sykdommer. 

Ofte blir du lurt av sunnhetsmerker på emballasjen, men sannheten er at de er fulle av stivelse, herdet fett, sukker og smaksforsterkere. Lær hvordan du kan ta gode valg for deg og din familie.

Modul 7

STRESS, HVILE OG AKTIVITET

Stress er en stor trigger til sykdom, men hva skjer i kroppen din når du stresser? Hvordan påvirker det stoffskiftet ditt? Finnes det noe som heter binyretretthet? Dette får du svar på i denne modulen. I tillegg lærer du gode teknikker slik at du kan stresse ned, få bedre søvn og kontroll på hvilket aktivitetsnivå som passer best for akkurat deg.  

 

 

 

 

Praktiske detaljer

Dette kurset gir deg tilgang til:

 • Syv ulike moduler med videoer, tips og triks

  Oppstart onsdag 29. september 2021. Du får tilgang til modul 1 allerede nå. Resten av modulene kommer annen hver onsdag etter kursstart. 

 • Tilgang når du vil og hvor du vil fra din pc, mobil eller mac

  Modulene kan du se akkurat når det passer deg. Du kan gjøre det i fred og ro, og følge ditt eget tempo. 

   

 • Eget skreddersydd kursmateriale 

  Det følger med arbeidsbok til hver modul. I tillegg får du nyttige protokoller, oppskrifter og handlelister.  

   

 • Nedlastninger i PDF format

  Alt kursmaterialet kan lastes ned i pdf-format slik at du kan eie det for evig og alltid på din egen pc og som utskrift 

 • Spørretime annenhver onsdag

  Annenhver onsdag, gjennom hele kurset, fra klokken 18.00 til 19.00 har vi spørretime via zoom. Her kan du sende inn spørsmål på forhånd eller spørre direkte. Opptak av sendinger legges i portalen

 • Tilgang til lukket FB gruppe 

  Når du melder deg på får du tilgang til en eksklusiv, lukket facebookgruppe. Her kan du stille spørsmål, dele opp-og nedturer og hente inspirasjon fra andre i gruppa. Du har tilgang så lenge du ønsker.

 • Oppskrifter og handlelister

  Du finner masse deilige oppskrifter der hvor det er relevant. I tillegg får du en 14 dagers detoxplan med handleliste. Alt dette gjør det enklere å gjennomføre og bedre lykkes med din livsstilsendring. 

 • Tilgang et helt år

  Du har tilgang til alle videoene og alt kursmaterialet i minimum ett år etter oppstart.

Betalingsalternativer

Ordinærpris kr 9.900,- eller 3 x 3.500,-

Mest populær

 6900,-

x 1

 • Betal hele kurset i dag 

 • Du sparer kr 600,-

 • Umiddelbar tilgang til modul 1

Delbetaling 

2500,-

x 3

 • Del opp og betal 3 x kr 2500,-

 • Totalbeløp kr 7 500,- 

 • Umiddelbar tilgang til modul 1 

Tilbakemeldinger fra noen av våre kursdeltagere


Vi har hatt med oss over 200 kursdeltagere. Her er hva noen av dem sier om kurset:  

Det har vært et eventyr å lære så mye spennende og relevant for akkurat meg. Det er livsforvandlende!!
Jeg har vært syk i flere tiår men aldri lært så mye som i disse månedene og aldri har noen tiltak, tilskudd eller medisiner ført til den positive endringen jeg nå opplever på kropp og sinn!! Dere har gitt meg verktøy for livet, ikke bare til eget bruk, men en verktøykasse som jeg vet mange flere skal få låne og hvem vet, kanskje de ser at de trenger kurset de også. Har allerede varmt anbefalt dere til mange.


Så tusen hjertelig takk for det dere formidler og for at dere har hatt mot og vilje til å starte opp og dele på en så fin måte. Dere er så jordnære og lune at en umiddelbart senker skuldrene og trives sammen med dere. Det at dere har kjent problemene på kroppen gjør det så lett å kommunisere et så komplekst sykdomsbilde. Det legen ikke forstår det forstår dere, på mange ulike nivåer.


Kursmaterialet er lett forståelig, tydelige oppsett og tiltalende layout; en blir glad bare av illustrasjonene og fargene. Fristende oppskrifter har hjulpet meg på vei til jeg orket å utforske på egen hånd. Well done.

Bente Horne, kursdeltaker

Å møte to motivatorer med nødvendig kompetanse gjorde en endring i livet mitt. De møter hver og en som deltar som individer. De har fokus på at vi mennesker er ulike og lager ikke et likt opplegg for alle, da hver og en må jobbe med seg selv ut i fra kunnskapen og erfaringen som gis. Jeg følte meg sett helt fra start, i tillegg til å bli lyttet til med alle spørsmål som dukket opp

Lise Wangberg

Kursdeltaker

Jeg er veldig fornøyd med kurset!

Det har vært noen utrolig interessante og lærerike uker. Det å få innsikt i denne komplekse sykdommen, er viktig for å ta de grepene jeg trenger for å få best mulig livskvalitet. 

Det er også enklere å forklare for andre hvorfor formen er så opp og ned. Jeg er nå utrustet med en del verktøy som gjør at jeg kan gjøre noe helt konkret for å få det bedre. Jeg har også fått en forståelse for at dette er en sykdom som ikke går over av seg selv, men at ved å endre livsstil, så kan jeg ha en viss kontroll. Dette gjør meg optimistisk for fremtiden. Tusen takk til Nina og Helen! 

Vibeke M. Nilsen

Kursdeltaker

Jeg får ikke sagt det nok hvor glad jeg er som fant Nina og Helén. Livet ble så forandret og endelig fikk jeg en mulighet til å finne tilbake til meg selv. Nå er jeg minus 19 av 26 kilo og energien og verdier holder seg 'helt på strek'. Og denne uken skal pustemaskinen innleveres til Ahus... Har ikke lenger søvnapné. Og jeg sover bedre nå enn jeg har gjort i hele mitt voksne liv. Jeg er rett og slett lykkelig!

Astrid Gloslie 

Kursdeltaker

LEV GODT MED HASHIMOTO

MYE MER ENN BARE ET KURS:

Dette kurset bygger på prinsippet om at kunnskap gjør det enklere og lettere å lykkes. Vi ønsker ikke å bare fortelle deg hva du skal gjøre. Vi ønsker at du skal forstå hvorfor du skal gjøre det, slik at du blir din egen drivkraft. Kunnskap er makt og denne makten kan du bruke til å ta kontroll over egen helse. 

 • KUNNSKAP

  Vi legger stor vekt på at du skal få mest mulig kunnskap om egen sykdom, slik at du kan ta riktige grep.

 • KONTROLL

  Kunnskap gir deg kontroll. Når du vet hvorfor du skal gjøre endringer, er det lettere å gjennomføre

 • TRYGGHET

  Du skal være  trygg i dine valg og trygg i ditt  møte med din lege. Trygghet får du når du vet hva du skal gjøre.

 • ENERGI

  Når du tar riktige valg for din helse kommer også søvnen og energien din tilbake

   

PENGENE TILBAKE GARANTI


Så stolte er vi av vårt produktet at vi gir deg pengene tilbake om du ikke er fornøyd!

 

Det eneste du må gjøre er å fullføre hele kurset. 

Om oss

utdanning og erfaring

Tittel: Ernæringsterapeut TMS 

Erfaring:

Tidligere 20 års erfaring innen finans.

Relevant erfaring:
Åpnet praksis på Lysaker i Oslo i 2016 hvor jeg jobbet tett med lege Joakim Iversen

Skrevet flere e-bøker og holdt kurs og foredrag

Relevant utdanning: 3-årig studie innen ernæring og helse ved Tunsberg medisinske skole
Kurs: Hashimoto’s Self-Management Program, med Izabella Wentz
Functional Medicine Clinical Training ved Kharrazian Institute

Nina Husø

Jeg føler meg priviligeret som har mulighet til å hjelpe andre til å få helsen og livet sitt tilbake ❣️

Tittel: Ernæringsterapeut TMS 
Erfaring:

Tidligere 17 års erfaring i bransjeorganisasjon for NHO
Relevant erfaring:
En-til-en konsultasjoner.

Skrevet flere e-bøker og holdt kurs og foredrag 

Relevant utdanning: 3-årig studie innen ernæring og helse ved Tunsberg medisinske skole
Kurs: Hashimoto’s Self-Management Program, med Izabella Wentz
Functional Medicine Clinical Training ved Kharrazian Institute

 

Helén Oulie Fuhr

Det hjelpe andre til å hjelpe seg selv er det jeg brenner for. Du må ha kunnskap for å ta tak i egen helse ❣️

Ditt steg-for-steg kurs til bedre helse

LEV GODT MED HASHIMOTO 

Hva om du bare kunne ta en pille så ble alt bra? Det er nok mange som drømmer om det, men kroppen er kompleks og ingen av oss er like. Det som fungerer for deg vil kanskje ikke fungere like bra for en annen. Derfor MÅ du lære å lytte til DIN kropp, slik at du gjennom livsstilsendringer kan få  det bedre. Du må hele tiden jobbe med kroppen din, og ikke mot den. Den snakker til deg hele tiden, men hører du egentlig hva den sier? Når du begynner å lytte, slik at du kan legge alle forhold  til rette har den en utrolig evne til å hele seg selv.

 

Du trenger ikke å lete etter den magiske pillen. Du trenger kunnskap for å kunne ta egne kloke valg. Hashimoto er en sykdom du må leve med, men du kan leve god med den. Når du får mer  kunnskap blir du tryggere. Trygghet gjør det lettere for deg å ta riktige valg. Det vil også føre til et mye bedre samarbeid med din fastlege.

 

Steg for steg

Alle reiser starter med det første steget. Vi har satt opp modulene i en logisk rekkefølge og tar deg igjennom prosessen steg for steg.

Vi er her for deg

Det er sikkert mye du lurer på. Derfor får du tilgang til en eksklusiv FB gruppe og spørretimer live via zoom.

 

Alle heier på deg

Du får full support og støtte fra både oss og de andre kursdeltakerne. Del opplevelser, mestring, gleder og sorger med andre i samme situasjon

Nina og Helén

Vi lever selv med kronisk sykdom og har kjent på kroppen hvordan det er å ha null energi. Vi vet hvordan det føles når mat ikke oppleves som kos lenger. Vi har kjent på smerter og ubehag i kroppen, uten å kunne lokalisere hvor de kom fra.

 

 

Helén fikk påvist Hashimoto i 2003 og Nina fikk diabetes type 1 i 2013.

Vi har lett etter svar, prøvd og feilet og prøvd igjen. Nå har vi endelig funnet noe som fungerer for oss begge. Og ikke minst, vi har funnet ut hvorfor de valgene vi har tatt gir gode resultater. Vi føler oss friske og kan nå gjøre akkurat det vi har lyst til!

 

 

Våre kursdeltakere sier det samme. Det er fullt mulig å få energien og livet tilbake!

 

Nå vil vi dele denne kunnskapen med deg slik at du lettere kan oppnå det livet du drømmer om. Det er mye medisin i å spise godt, sove nok og stresse mindre. Vi gleder oss til å vise deg hvordan! • post@ninaoghelen.no

 • Nina: 913 26 349
  Helén: 920 21 527

© Copyrights by Stoffskiftemetoden AS. All Rights Reserved.